Isteni Ige Társasága - Societas Verbi Divini

Missziós napok Vasváron

calendar_today 2016. 09. 16. 15:44

2016. április 7. és 10. között a vasvári plébánián missziós hétvégét tartottunk. A budapesti és a kőszegi atyákkal, testvérekkel és nővérekkel csütörtökön délután érkeztünk Vasvárra, ahol szeretettel fogadtak bennünket, a plébános atya Ghie Marselinus és a káplán atya Fernandes Loyd. Ezeknek a napoknak a mottója volt: „Irgalmasok, mint az Atya”.

Nagyon sokszínű, változatos programot adtunk minden korosztálynak, az óvodásoktól kezdve, az iskolásokon át, a különböző plébániai csoportokon keresztül egészen az idősek otthonában lévő testvéreinknek. Ezeknek a napoknak egyik különlegessége, hogy családoknál voltunk elszállásolva, ahol nagy szeretettel befogadtak bennünket, mintha otthon lettünk volna. Nagyon hálásak vagyunk nekik.

Köszönjük mindenkinek, aki segített bármilyen módon, hogy ebben az időben minél több emberhez eljuthassunk, meg tudjuk szólítani őket.

A missziós napok záró szentmiséjén, melyet a Provinciális atya vezetett, egyrészt a Rendkívüli Irgalmasság évéhez kapcsolódóan, meg lett áldva az Irgalmasság Képe, amit a Plébánia kapott ajándékba. Másrészt, felkerült a missziós keresztre a 2016-os évszám, hogy emlékeztessen bennünket a kapott kegyelmekre.

Sz. A.